(ВІДЕО) Швидко та влучно: бойова робота протитанкістів-прикордонників бригади «Гарт» на Вовчанському напрямку

НАЗАД
10 липня 2024 13:28

Протитанкісти підрозділу «Скорпіон» прикордонної бригади «Гарт» працюють по різноманітних цілях загарбників ­– і по техніці, і опорних пунктах. Головне, щоб все було максимально ефективно та швидко. Виїхали – відстрілялися – поїхали. На весь цей цикл у прикордонників разом з дорогою йде менш як година.

Працюють бійці зі станкового протитанкового гранатомета. Озброєння просте, але у вмілих руках СПГ досить точно наносить вогневе ураження по противнику.

Для транспортування 50-кілограмового станкового гранатомета розрахунок використовує Volkswagen Transporter. Автомобіль був наданий для поліпшення мобільності прикордонних підрозділів благодійним фондом KSE Foundation у співпраці з BGV Charity Fund. $1 000 000 для закупівлі автівок було зібрано завдяки міжнародним партнерам і приватним благодійникам KSE Foundation. Тож протитанковий розрахунок може оперативно виїхати на позицію й завдати ударів по визначених обʼєктах.

Також до роботи залучені аеророзвідники, які знаходять ціль, надають її координати, корегують, а також слідкують за наявністю в небі «пташок» противника. Щоб, у разі їх появи, відразу дати команду розрахунку про згортання та зміну позиції.

Як відбувається бойова робота прикордонників бригади «Гарт» – дивіться в нашому відео.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси